Κάλαντα στο χιόνι Δημιουργός: leonidas.martelos, Ν. Θεοδωρόπουλος(Λεωνίδας Μαρτ Τραγουδούν: Καρολίνα Αναστασίου - Διομήδης Βασιλείου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μουσική: Βασίλης Βασιλείου
Ήρθε η εποχή που λαχταρώ
Χριστούγεννα, και το καμπαναριό
ντυμένο με το χιόνι στα λευκά
στους δρόμους τραγουδάνε τα παιδιά
Κάλαντα στο χιόνι, τα παιδιά στη γειτονιά
όλο παίζουνε και γιορτινά φορούν
"-Ο Χριστός γεννάται κι έρχεται η Πρωτοχρονιά"
όλοι γύρω απ' τo τζάκι τραγουδούν
Γιόρτασαν και κλείσαν τα σχολειά
στολίσανε το δένδρο τα παιδιά
κι έπεσε το χιόνι από βραδύς
Χριστούγεννα! γιορτάζει όλη η γης!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2013 |