Τα αντισώματα Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλό ξημέρωμα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ
Μέσα από τα παράθυρα
Που σε πετάνε άχυρα
Πώς να με ξεχωρίσεις
Με χρώματα και αρώματα
Με γυμνασμένα σώματα
Κάνανε τ’αντισώματα
Να με περιφρονήσεις
Δεν σε θέλω σαν ένα δώρο
Μέσα στο δικό τους χώρο
Τον κόσμο που σου δίνουνε
Γυαλιστερό τον ντύνουνε
Να μας θαμπώνει τα μυαλά
Για να κάτσουμε καλά
Μάθε δεν καπνίζω πούρα
Και αν μαζί μου είσαι καψούρα
Θα σου τα ρίξω σε μια σούρα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2013 |