Λαμπερά Χριστούγεννα Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗς ΧΑΡΑς ΣΤΙΓΜΕς ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ~ ΜΑΓΕΜΕΝΑ ΑΘΗΘΙΝΕς ! ! ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΧΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ! ! !ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! *Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~*~*~*~ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! ! ! ; ) ~*~*~*~*
ΠΑΙΔΕς & ΚΟΡΑΣΙΔΕς
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΕΡΕς ΕΡΧΟΝΤΑΙ . . .
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! ! !
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΤΙς ΜΙΚΙΕς ΨΥΧΟΥΛΕς ΚΕΡΑΣΜΕΝΗ ! ! !
ΧΑΡΑ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΩΜΕΝΗ ! ! !
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς ! ! !
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΟΛΑΚΕΡΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟΣΜΟΥ ! ! !
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗς ΛΑΜΨΗς ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ
ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΛΟΥΜΙΣΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ
ΕΝΑς ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟς ΚΟΣΜΕΙ
ΤΑ ΠΑΓΕΡΑ ΤΑ ΚΛΩΝΙΑ . . .
ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟΝ ΑΣΤΡΟ ΕΚΕΙ ΑΨΗΛΑ
ΣΤΟ ΟΥΡΑΛΙΟΝ ΤΗς ΚΑΣΤΡΟ. . .
ΕΝΑς ΟΥΡΑΝΟς ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟς
ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗς ΑΥΛΗς
ΣΤΡΑΦΤΑΛΙΖΟΥΝ ΄ΦΩς' ! ! !
ΑΣΤΡΑΠΤΟΓΕΝΝΑ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ
ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΑ. . .
ΛΑΜΠΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΙΑ ΦΩΤΑΚΙΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΣΤΡΑΚΙΑ ΚΟΣΜΟΥΝ
ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ Τ΄ΑΝΟΙΚΤΑ
ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑς ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ
ΑΣΗΜΟΧΡΥΣΑ. . .
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
μοσχοβολάει η κουζίνα. . . το μπορντώ σαλ'ονι
απέ τ αρώματα της κανέλλας, της βανίλιας
και της άχνης ζάχαρης που στάθηκε ναζιάρικα
απά στους κουραμπιέδες κειους τους βουτηρένιους
τους γλετζέδες ! ! !
Βάνω το πράσινο λαμπερό φόρεμάμμ
το σμαράγδι , τ΄ άρωμάμμ ! ! !
Χρυσή ζώνη και γόβες σπυνθιρίσουν στο σκοτάδι
έρχεται. . .σιμώνει της γιορτής το βράδυ . . .
νοιώσαμε του Κυρίου το αέρινον χάδι. . .
καρυδάτα νοστιμάτα κ μελομακάρονα μοδάτα
τρέχουνε να λάβουν μέρος σε αυτή
να ! ένα ελατάκι μες στην πιατέλα
να στρωθεί. . .
Κάλαντα απέ χαρούμενες φωνούλες
αντηχούνε στα στολισμένα σοκάκια
τα τριγωνάκια ασταμάτητα
ως τ ' απογεματάκια. . .
τρέχουν τα παιδι'α φορτσάτα να προκάμουν
την πλατούλα τους τη μική στην καρεκλίτσα\
να βάνουν ! ! !
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. . .
κέρασμα στα παιδάκια όλου του κόσμου ! ! !
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΑΛΗΘΙΝΕς ΨΥΧΕς
ΜΕ ΥΓΕΙΑς ΛΑΜΨΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΧΟΔΟΙΡΙΚΑ ΜΑΘΕς.-
ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΑΠ' ΑΦΡΙΣΜΕΝΕς ΑΣΗΜΟΘΑΛΑΣΣΕς
ΔΡΟΣΑΤΕς ΣΤΕΡΙΕς & ΕΥΩΔΑΤΟΥς ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥς ΑΙΘΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η * Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-12-2013 |