Αγάπη Νίκησε Δημιουργός: Lionara **********Πηγή έμπνευσης http://enallaktikidrasi.com/2013/12/i-orimansi-tis-psychis/ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Κι εγώ σου γνέφω στο καλό, μικρό παράπονό μου!
Η Αγάπη είναι πόλεμος, δεν το ΄ξερες μωρό μου;
Εσύ θέλησες θρίαμβο, δίχως να πολεμήσεις...
Σημαία σήκωσες νωρίς, έχεις πληγές να γλείψεις!
~
Ο εγωκεντρισμός είναι παιδί της λύπης, κι εσύ λείπεις καιρό...
Καιρό εγκαταλείπεις...από μέσα μου ποτέ δεν λείπεις!
~
Η Αγάπη σου είναι ιερή, μα ζεί στην εφηβεία
Παρεξηγείτε εύκολα , δράμα και αγωνία
Απογοητεύεται, πρωτού να γοητεύσει
Ξέρει μονάχα ν' απειλεί για άγριες διαθέσεις
Δεν βλέπει, είναι τυφλή, σε άλλου άβολες θέσεις
~
Θα μείνω εδώ για να γυρίσεις!
Να ωριμάσει, ελπίζοντας, η ενήλικη εφηβεία...
Μέσα μου συνειδητά, θριάμβευσε η Αγάπη
Νίκησε στον πόλεμο!
Κοίτα τα άστρα! Άκου την μελωδία!
~
Κι εγώ σου γνέφω στο καλό, μικρό παράπονό μου!
Έλα και φίλησε γλυκά, το χαμόγελό μου!
~
Υ.Γ: Πάντα λείπεις, ποτέ από μέσα μου...Πάντα, ποτέ, διαχρονικά ψεύδη...Λείπεις, αλήθεια!
Μόνη έμβρυο, Μόνη λείψανο, Μόνη...μη γελιέσαι!
[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2013 | |