Παραιτηθης και αποζιμηωθης Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΔΩ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παραιτηθης και αποζημιωθης
και ειμαι πρωταγωνιστης
απο σκοπιμη αλλαγη τμηματος
για τη πληρωμη που μιλαω του τιμηματος
μεταφερθηκα στη θεση αλλου απολυμενου
απο αποφαση καποιου σαπιου μυαλου και πουλημενου
την υποτιθμενη εξουσια στη δουλεια
και μου γυρισανε τα μυαλα
παρεμεινα με ζηλο στη θεση τη καινουργια
οπως και στη παλια δουλευα σκληρα
ανταμοιβη ομως δεν υπηρχε απο γλυφτες υπαλληλους και αφεντικα
και την εκανα με βηματα αντρικα και στη τσεπη με λεφτα
απαιτησα τα λεφτα μου για να φυγω
αλλιως ετσι δεν θα μεινω
μεχρι δεκαρα πηρα τα λεφτα
σε καποιοα τρζπεζικα τα αφησα αναπαυτικα
τα λεφτα τα πηρα και τα κατεθεσα
και τα ηλιθια μυαλα μια φορα ακομη εχεσα
με συμβιβασμο τη ψυχη μου δεν εδεσα
ουτε στο γλυψιμο στα αφεντικα θυμα δεν επεσα
παραιτητηθηκα με αποζημιωση
και στην ποιοτητα μου δεν εκανα μειωση
τον αντρισμο μου δεν τον πατησαν
τον εγωισμο μου δεν εξαπατησαν
σε αλλη δουλεια δουλευω
και τον εαυτο μου δεν τον ρεζιλευω Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2013 |