Echo~ Άβολη βολή ~ Ό,τι σου λείπει ~ Μια Ψυχή Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I][U][B]Άβολη βολή[/U][/B]
Άβολη η βολή με έλλειψη του μέτρου…
Σε ένα κόσμο που όλα πουλάει με το μέτρο…
Αντέχω ή έχω μέτρο?
Τατουάζ του σώματός σας άρω!
Με ματιά μαχαίρι να τα γδάρω…φιλιά να τρατάρω…
Ματώνεις, πονάω! Ματώνω, γελάω!
~~~
[B][U]'Ο,τι σου λείπει[/U][/B]
Ότι σου λείπει θα ζητάς και θα το κάνεις τέχνη
Στον ουρανό θ’ αναζητάς
Μα μέσα σου το έχεις
Στο κομμάτι τ’ απείρου σου όλα τα κατέχεις!
~~~
[B][U]Συσσωρευτής[/U][/B]
Από την απουσία σου αντλώ την δύναμή μου
Αν έρθεις λίγο πιο κοντά θα σου την εξαντλήσω!
~~~
[B][U]Μια ψυχή![/U][/B]
Γυρνάς το κεφάλι
Να μη δω τα υγρά θλιμμένα μάτια
Από τη συγκίνηση της θέας του Εγώ σου στα μάτια μου
Φούσκωσε η ψυχή και πονάει πολύ
Σε σφίγγω στην καρδιά μου
Και μου σκουπίζεις τα μάτια
Δυο ζωές, Μια Ψυχή, κανένα κορμί!
Αιώνια συναισθήματα, ο άυλος έρωτας συντηρεί!
Απερίσκεπτα αισθάνομαι, άρα υπάρχω!
[/align][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2013 |