Εφυγεσ Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΦΥΓΕΣ
Άνοιξες τη πόρτα κ' έφυγες,
ούτε μία λέξη για αντίο,
όλα μέσα μου, τα γκρέμισες,
κ' όμως το θεώρησες αστείο
Έφυγες χαμογελώντας,
ίσως και πετώντας,
ξέχασες τι είχαμε περάσει,
όλα, όσα μούχες τάξει
έφυγες τραγουδώντας,
σε άλλη αγκαλιά να πας,
άλλη να γεμίσεις με φιλιά,
Χριστέ μου, τι καρδιά
Έφυγες , στιγμή δεν σκέφτηκες,
εγώ,εγώ, τι θ' απογίνω
έφυγες, πίσω δεν γύρισες,
να δεις, το μαραμένο φύλλο
Έφυγες.... έφυγες...έφυγες...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-12-2013 | |