~* Βρόμικη Εξουσία *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Ξεπουλάτε την Πατρίδα. Φτιάχνετε Συνωστισμό Με Συσσίτια η Αθήνα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Βρόμικη Εξουσία *~*
Πως τους λένε ? Πως τους λένε ?
Πως τους λένε ? Ρε Παιδιά ?
Ξέχασα τα Ελληνικά μου ! ! ! !
Ε .Ε . Δεν Πάω πια Καλά !
~ Κόλτεν Μπόης τους Φωνάζουν .
Γιατί έχουνε Λεφτά ….
Και Πουλάνε κι' Αγοράζουν ,
Των Φτωχών την συμφορά !
~ Αυτοί έχουν Κι' Αγοράζουν ..
Και οι Άλλοι Κυβερνούν …
Τους Καλύπτουν οι Μαφιόζοι ,
Και τους λένε Τι θα Πουν ! !
~ Χα χα χα * Ρε Σεις Ξεφτίλες …
Το ξέρει Όλος ο Λαός ! !
Πως τα βρίσκετε στις μίζες ,
Δεν Είναι Ψέμα , δυστυχώς ! !
Ξεπουλάτε την Πατρίδα .
Φτιάχνετε Συνωστισμό !
Με Συσσίτια η Αθήνα *
Ξεπαγιάζει τον Φτωχό !
~ Ου ! να Παν να Μου , Χαθείτε ! ! ! !
Σαν Μπορντέλο η Βουλή ….
Γέμισε με Συμμορίες ! ! ! !
Κι' ο Λαός στην Κατοχή ! !
Τώρα ( Ένα ) * Συζητάτε ….
Ποιος θα Είναι Αρχηγός ! !
Σε μια Βρόμικη Εξουσία . .
Δεν σας Νοιάζει ο Λάος !
Όλοι οι Λαοί το βλέπουν !
Οι Απανταχού της Γης ! !
Πως Πεινάει η Ελλάδα !
Δεν σας Καίγεται Καρφί !
Γρήγορα Να Σας Γελάσει .....
Ο Χάρος σας ! ! ! !
* * Nikos D. Stoforos * * Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-12-2013 |