Kόψτη βρε γέρο την ελιά (τσάμικος) Δημιουργός: Αταξίδευτος, Πάνος Τρικαλινός Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Kόψτη βρε γέρο μ’την ελιά
που ναι στην κάμαρη μπροστά…
που’χει μεγάλα τα κλωνάρια
και χαίρονται τα παλληκάρια…
Την εποτίζει η κυρά
απού’ναι όμορφη και νια…
για να πατάνε στα κλωνάρια
να μπαίνουνε τα παλληκάρια…
Να μπαίνουνε στην κάμαρα
-άκου βρε γέρο πράματα-
να φχαριστιέται η κυρά σου
-φουρτούνα σου και θαλασσιά σου-
...................
Κόψτη βρε γέρο την ελιά
μη σε πειράζουν τα παιδιά…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2013 |