Σε κορυφογραμμή Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Με φόρεμα της άνοιξης σε κορυφογραμμή πατάω
Γελάω με σας τους ασφαλείς στον κάμπο όταν κοιτάω
Πετσί σας έγιν' η στολή της γέννας η παραλλαγή
Την φοράω κι εγώ κάποτε για να σας ξεγελάω
Δικιά σας να περνάω...Όσο ψηλώνω σκίζεται, άλλο δεν χωράω
~
Θα πέσω μια μέρα από ΄κει, θα ΄ναι του κεφαλιού μου
Αν θα με σπρώξει χέρι, θα΄ναι του διαλεχτού μου
~
Αυτού που αγάπησε πολύ ένα κρυφό κουκούτσι!
Αυτού που αγνόησε αγνά της φλούδας το καβούκι!
Αυτού που ταύτισε την ηχώ τώρα με την ηχώ μου!
Αυτού που η δυνατή καρδιά μαγνήτισε την τροχιά μου!
Αυτού που είχε την δύναμη να δείξει αδυναμία!
Αυτού που ίχνη αναζήτησε, σαν πάνθηρας από κρυμμένο δάσος!
Αυτού που η παρουσία γλύκανε, την άγρια απουσία!
~
Ποτέ δεν τον εκμαύλισε η πουτανιά της σάρκας!
Στην κορυφογραμμή περπάτησε σε τόπο αμφιβολίας...
~
Γκέμμα ή γκρεμό, όταν γυρίσω θα σας πω...[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-12-2013 |