Αφορμή κι αιτία Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Στα πλακάκια του ντουζ
Γλιστράει η πλάτη κι η σκέψη
Δέκα λεπτά η μοναξιά
Βρήκε χώρο να κλέψει
~
Κρύφτηκα μέσα στους ατμούς
Θολώσανε τα μάτια
Δάκρυσε το όνειρο
Μ’ έκανε κομμάτια
~
Μούσκεψε το σώμα μου
βράχηκε η φωνή μου
Λαϊκό άσμα τραγουδώ
Χορεύει η θύμησή μου
~
Δώσε μου χρόνο να σκεφτώ
Αφορμή κι αιτία
Να χαλαρώσω τις κλωστές
Το ρου της ιστορίας
~
Κρύβεσαι, μονολογείς
Πίσω απ’ τον διπλανό σου
Μίλα πιο ξεκάθαρα
Βοήθα τον εαυτό σου
~
Δέκα λεπτά είναι αρκετά
Να βρεις για να σκεφτείς
Ν΄αλλάξεις το ρου
Ιστορίας συμπαντικής[/I]
Υ.Γ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ δεν θα έρθουν, ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ...10΄σκέψη αρκούν να αλλάξουμε της ιστορίας το Ρ... Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2013 |