δημιουργία Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ .
Όπου υπήρχε τό κενό αυτός τό είχε φτιάξει .
Ενα μονάχα της καρδιάς έπρεπε να κοιτάξει.
Καί βγήκε στό μπαλκόνι τής ανατολής
κι ενα τραγούδι φτιάχνει εκείνος στίχο στίχο .........
και τ΄ονομάζει ποίηση.
ασήκωτη αυτή με σιδεριές και δάκρυα αλυσίδα
έπρεπε νά κουνήσεις ......
αν το κενό μ΄αυτήν θά ήθελες να κλείσεις .........
Εκεί λοιπόν οι ποιητές τήν σέρνουν κρίκο κρίκο ...
και περιμένουν η καρδιά να γιάννη ακούγοντας τόν χτύπο .
ΑΓΓΕΛΟΣ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2014 |