Έτσι γουστάρω Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τις παιδικές μου αταξίες θα ξεχάσω
Ανάβω τσιγάρο με τα μάτια κλειστά
Προσπάθησα τα άπιαστα να πιάσω
Μα έφτασε βλέπετε ο χρόνος μου αργά
Τώρα μετράω του κορμιού τις τρικυμίες
Και αναρωτιέμαι για πού το βαλα ο τρελός
Έχω πληρώσει του μυαλού τις αμαρτίες
Και περιμένω να με κρίνει ο Θεός
Μα ο Θεός δεν ασχολείται με τις σκόνες
Κι είναι αργά πάλι συγνώμη να του πω
Μοιάζουν στιγμές όσα για μένα είναι αιώνες
Και δεν τον νοιάζει αν μονάχος μου πονώ
.
Δεν έχω δάκρυα να κάνω τον θλιμμένο
Έγινα πέτρα για να αντέχω τους καημούς
Το πεπρωμένο μου το έχω ξεγραμμένο
Κι έτσι γουστάρω να χαθώ με τους αμαρτωλούς
.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-03-2006 |