Κανε με ο,τι θες Δημιουργός: nasiastay Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κανε με θαλασσα..
Να χυθω πανω σου, να σε ξεπλυνω..
Κανε με φωτια, να ζεστανω τα σωθικα σου..
Κανε με αρωμα, να ερωτοτροπω με τον ιδρωτα σου κρυφα..
Κι αν θελεις, κανε με σιωπη.. Να σου ηρεμω τις σκεψεις...
Κανε με δρομο, κι ελευθερωσου πανω μου..
Τρεξε, παιξε..Ουρλιαξε...
Κανε με γη.. Και κρυψου μεσα μου, οποτε γουσταρεις...
Ξεκουρασου.
Κι οταν εισαι ετοιμος,, κανε με ερωτα... Κι ασε με να παιξω με το μυαλο σου..
Δως μου το χερι σου μωρο μου, και κανε με ο,τι θες.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2014 | |