Kάθαρμα πολιτικό Δημιουργός: Pavlos Melas, Παύλος Μελάς Χρόνια πολλά καλή χρονιά και ένα καλλίτερο αύριο να ξημερώσει στην Ελλάδα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τώρα έγινε προφήτης
Ο Βαγγέλας ο χοντρός
Ο τουρκόσπορος αλήτης
είναι σ’ όλους μας γνωστός
Το κακό που έχει κάνει
στον Ελληνικό λαό
βάλθηκε να μας ξεκάνει
το γουρούνι το χοντρό
Είναι μέγας πατριώτης
άξιος εγγυητής
των Ελλήνων ο προδότης
ομολόγων ο ληστής
Βρε αλήτη βρε κοπρίτη
μπάσταρδε πολιτικέ
μου ‘βαλες φωτιά στο σπίτι
και το παίζεις κυριλέ
Ο λαός πια έχει μάθει
το δικό σου το ποιόν
δεν θα κάνει ίδια λάθη
που ‘κανε στο παρελθόν
Να ψηφίζει το μαλάκα
και τον κλέφτη βουλευτή
που τον έριξε στη φάκα
να πληρώνει μια ζωή
Μας το παίζει ο σωτήρας
που ‘χει μπέσα και τιμή
είναι παλιοχαρακτήρας
άχρηστος μες τη βουλή
Όλοι τώρα σε γνωρίζουν
γουρουνάκι μου χοντρό
και την πλάτη σου γυρίζουν
κάθαρμα πολιτικό
ΚΟΖΑΝΗ 2014
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2014 |