η ζωη ειναι βαρετη Δημιουργός: Μπαντινι, περιμένοντας τον GOD-o Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -το δίχως άλλο η ζωή είναι βαρετή.δεν θα πρέπει να αποφεύγουμε να το λέμε.
-ποιος έχει κουράγιο να διεκδικήσει την ευτυχία που του αναλογεί...(;)
-το να υπάρχεις δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση.
-και βέβαια η καθημερινότητα είναι ξεπεσμός.
-δε νιώθεις σα να θέλεις να πάρεις ρεπό από την ύπαρξη;
-η μοναξιά είναι αναγκαία.
-όπως κι ο έρωτας.
-αλλά δεν έχουμε ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο.
-δεν φτάνουμε καμιά πληρότητα...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2014 |