Εγω Θα Κάνω Την Ζωή Σου Άνω Κάτω Δημιουργός: sofilia Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΓΏ ΘΑ ΚΆΝΩ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ ΆΝΩ ΚΆΤΩ
Θα γίνω πια αναίσθητη γιατί άνθρωποι ευαίσθητοι
Είδα πως δεν υπάρχουν
και στη καρδούλα μου που λες θα βάλω χίλιες κλειδαριές
να μην μπορούν να σπάσουν
και αν στραπατσάρισες να ξέρεις τα όνειρά μου
και αν τσαλάκωσες τα συναισθήματα μου
σου δίνω υπόσχεση μια κ έπαιξες με μένα
πως δεν θα πέσω στο γκρεμό θα Ρίξω εσένα
ρεφρέν
Εγώ θα κάνω την ζωή σου άνω κάτω
Γιατί σ αξίζει τελικά να πιάσεις πάτο
Θα γίνω μία πονεμένη ιστορία
Και της ζωής σου η πιο τραυματική εμπειρία
θα γίνω πια αναίσθητη γιατί μια αγάπη ψεύτικη
μαύρισε την ζωή μου
χίλια κομμάτια έγινε και τίποτα δεν έμεινε
όρθιο στην ψυχή μου
και αν στραπατσάρισες να ξέρεις τα όνειρά μου
και αν τσαλάκωσες τα συναισθήματα μου
σου το δίνω υπόσχεση μια κ έπαιξες με μένα
πως δεν θα πέσω στο γκρεμό θα Ρίξω εσένα
[align=center][/align][align=center]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2014 |