Μάζεψα Τα Ασυμμάζευτα Δημιουργός: adespotoi, παντελής ώρα καλή σας φίλοι!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ
Μάζεψα τα ασυμμάζευτα,
Μη λέγουνε στ’ ανάθεμα,
Είχα άγρια μεσάνυχτα,
Με τα μάτια ορθάνοιχτα.
Μάζεψα τα ασυμμάζευτα,
Γύρευα και τα πάθαινα,
Τόσοι κόποι άδικα,
Σωρός για σκουπιδιάρικα.
Μάζεψα τα ασυμμάζευτα,
Από άχτι χαροπάλευα
Τη πάτησα πολύ άσκημα,
Στένεψε όλο το διάστημα.
Μάζεψα τα ασυμμάζευτα,
Λαχτάρησα το χάδεμα,
Μα πήρα πια για μάθημα,
Θέλει ντόμπρο ανάστημα.
+ 11/1/14
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2014 | |