Εσύ Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα σε όλους !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εσύ
Αφού εσύ δεν έρχεσαι
έξω άλλο δεν βγαίνω
στην άκρη κουλουριάζομαι
δύσκολα ανασαίνω
Κάθομαι και φαντάζομαι
η πόρτα θα ανοίξει
μα κατά βάθος ψεύδομαι
και με τυλίγει η θλίψη
Η νύχτα μένει ορφανή
γυμνή και η ψυχή μου
τα 'χω όλα απαρνηθεί
δεν θέλω τη ζωή μου
Κι έτσι δεν έχει νόημα
να κοιτώ το φεγγάρι
μοιάζει με αλλοπρόσαλλο
και μόνο που γελάει
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
16-01-14
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2014 |