Καρδιά μου σε αποπλανώ Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Καρδιά μου σε αποπλανώ.
Στου πόνου μου το ριζικό
τον πόνο σου προσθέτεις.
Ξερνώ την πίκρα στα χαρτιά / ρίχνω στα τέλια σαϊτιά,
μετρώ στη θλίψη μετρικό / παίρνω τον δρόμο τον στενό
και γίνομαι επαίτης..
Μα δεν με νοιάζει πού 'μαι μόνος / δεν με τρομάζει αυτός ο πόνος,
με νοιάζει πού 'σαι μοναχή / σαν περιστέρι στη βροχή..
Στα κράσπεδα θ' αγκομαχώ
πνιγμένος μες στο θρήνο,
κι η νύχτα πάλι θα φανεί / με την σκληρή της εμμονή
πάλι να μ' έχει μοναχό / στον πόνο μου ν' αναριγώ
και δάκρυα να χύνω..
Μα δεν με νοιάζει πού 'μαι μόνος / δεν με τρομάζει αυτός ο πόνος
με νοιάζει πού 'γινα βραδύς / κι ούτε κι απόψε θα με δεις..
Καρδιά μου σε αποπλανώ
κι αισθάνεσαι σκασμένη..
Ψυχή σταμάτα να ριγείς / είμαι παλιάς διαλογής,
τόσο που κλαίω και πονώ / με την μυαλό διαφωνώ
που δεν καταλαβαίνει..
Μα δεν με νοιάζει πού 'μαι μόνος / δεν με τρομάζει αυτός ο πόνος
με νοιάζει πού 'σαι μοναχή / κι έχω μεγάλη ενοχή..
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2014 |