Σας φώτησα εδώ και τώρα Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Για να σωθεί η Χώρα αυτή η λύση είναι μία, να φέρτε τα κλεμμένα σας από την Ελβετία!( Φαν. Κανέλης) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάτι άγνωστο θα πω
που κανένας δεν το ξέρει
η Νο Δου και το ΠΑΣΟΚ
διάλυσαν τα εδώ μέρη.
ΑΣΧΕΤΟ (αλλά επίκαιρο):
Ο Κουρελης και η Αγνη
**(του Παρέλη η κολλητή)
γίνανε μαλλιά κουβάρια
για μια τηγανιά με ψάρια
βήτα ή γάμα διαλογής
« άτοπου απαγωγής»
ΑΣΧΕΤΟ 2 :
Η βρύση από τις πηγές της νιότης ,
άνευ βο-τοξικών καταλοίπων και ρύπων
σ'αυλή ωρυόμενων λύκων
ξανά προς την λόξα τραβά.
(ή τραβιέται)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2014 |