Οι Παπάγαλοι Δημιουργός: Pavlos Melas, Παύλος Μελάς Καλό ξημέρωμα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Σαν ξημερώσει το πρωί
Και την TV ανοίξω
Βλέπω λαμόγια στο γυαλί
Που μας δουλεύουνε πολύ
Μου ‘ρχεται να τα πνίξω
Άνθρωποι δίχως ηθική
Με τις λαμέ γραβάτες
Βάλανε στόχο στη ζωή
Πως θα πλουτίσουνε πολύ
Και κάνουνε απάτες
Το θύμα είναι ο λαός
Αυτός πάντα πληρώνει
Μα όταν έρθει ο καιρός
Να εκλεγεί ο αρχηγός
Η μνήμη του θολώνει
Βλέπω καθάρματα γνωστά
Που ‘γιναν παπαγάλοι
Μα όταν κάποιος τους ρωτά
Πως η Ελλάδα μας χρωστά
Λένε πως φταιν οι άλλοι
Τότε θυμώνω στο λεπτό
Και γίνομαι θηρίο
Να είχα κάποιον τώρα δω
Να τον αρπάξω (απ’) το λαιμό
Και να του πω αντίο
Δεν τους αντέχω δεν μπορώ
Τους ίδιους κάθε μέρα
Ψέματα λεν κάθε λεπτό
Έχουν ρημάξει το λαό
Και θέλουν μία σφαίρα
Βλέπω καθάρματα γνωστά
Που ‘γιναν παπαγάλοι
Μα όταν κάποιος τους ρωτά
Πως η Ελλάδα μας χρωστά
Λένε πως φταιν οι άλλοι
Να τους πιστέψω δεν μπορώ
Αυτούς τους παπαγάλους
Ψέματα λεν ένα σορό
Ποιοι τους ψηφίζουν απορώ
Τους κάφρους τους μεγάλους
Δεν τους αντέχω δεν μπορώ
τους ψευτοπατριώτες
Ψέματα λεν ένα σορό
Ποιοι τους ψηφίζουν απορώ
Τους Γερμανούς προδότες
ΚΟΖΑΝΗ 2014
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-02-2014 |