Ώρες και στιγμές Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλη την στιχοπαρέα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ
Σου' λεγα φοβάμαι τα σκοτάδια
μου'λεγες το χάραμα θαρθεί
σ' άναβα φωτιά στα φυλλοκάρδια
μου' κανες το δάκρυ μουσική
Σ' αγαπούσα, μ' αγαπούσες
και μεθούσαμε
ξαναζούσαμε
την τρέλα μας την πρώτη
Σε κρατούσα, με κρατούσες
και πετούσαμε
σταματούσαμε
τον χρόνο τον προδότη
Ώρες και στιγμές μοναδικές
Ώρες που υμνούν οι ποιητές
Σου' λεγα μισώ τις αποστάσεις
μού' λεγες ο έρωτας νικά
σου' δινα φιλιά να ξεδιψάσεις
μου' ντυνες τον κόσμο με πουλιά
Σ' αγαπούσα, μ' αγαπούσες
και μεθούσαμε
ξαναζούσαμε
την τρέλα μας την πρώτη
Σε κρατούσα, με κρατούσες
και πετούσαμε
σταματούσαμε
τον χρόνο τον προδότη
Ώρες και στιγμές ρομαντικές
Ώρες για παιδιά και εραστές
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2014 |