άτολμη καρδιά Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Την άτολμη καρδιά μου σούχω δώσει
όταν πονώ την αγωνία μου να λιώσει
το θάμβος της ματιάς σου
το κόκκινο της πυρκαγιάς σου
χαρά το όνειρο θα λέω
και την αγάπη σου θυσία
να καμαρώνω το ωραίο
ν'αποθεώνω την ουσία
έρχομαι τη μοίρα να σφραγίσω
με του έρωτά σου τη ψυχή
έρχομαι κι αντέχω να διανύσω
όλη τη κόλαση στη γή
κι όσα δεν πρόλαβα να δώ
σαν άνθρωπος σκιά της ερημιάς
θα ταξιδέψω στο δικό σου ουρανό
με τα πατήματα φωτιάς
και ταξιδεύοντας εκεί στην ομορφιά
θ'αφυπνίζομαι να μη χαθώ νεκρός
κοιτάζοντας τον έρωτά σου που σκιρτά
να μοιάζω σα θεός....... ,θεατός
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2014 |