σαν τού Περαία τα βαπόρια Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος σταθερός σήμερα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγώ σού έδινα
οτί ζητούσες
χαλί γυνόμουνα
καί με πατούσες
Εγώ σου έδινα την ευτυχία
Γιατί σού ειχα
αδυναμία
μα τώρα όμως
που με βρήκανε καί μένα ζόρια
Πώς σού μαι αγνωστος μού λές
Και
μού σφυράς
σαν τού Περαία τα βαπόρια
Πώς σού με αγνωστος μου λές
Και
μού σφυράς
σαν τού Περαία τα βαπόρια
Μπουζούκια ήθελες
Μπουζούκια ειχες
Ταξίδια ήθελες
Ταξίδια ειχες
Κι όσο σου τά δινα
Στα πάνω μ ειχες Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2014 |