Αφησα Εμενα, Για Εσενα Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΦΗΣΑ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
Πάλι με προσπέρασες, ζωή μου
και έγινε το αύριο, ανάμνησή μου!
πάλι κυνηγάω να σε πιάσω
πάλι τη ζωή μου θα χαλάσω.
Άφησα εμένα, για εσένα
και ένιωσα τον Τέλειο Κανένα!
είπα να ρισκάρω κάτι άλλο
μα έπεσα σε λήθαργο μεγάλο
Βαρίδια σέρνω στη ζωή μου
αγκάθια το τρυπάνε το κορμί μου
ο έρωτας διαρκώς απουσιάζει
κι αυτή η σκέψη, με τρομάζει!
Άφησα το σίγουρο λιμάνι
και έζησα μαζί σου σαν αλάνι!
τα ρέστα μου τα παίζω κάθε μέρα
σκορπάω τις χαρές μου, στον αέρα!
Πιο κάτω όμως δεν πάει
ζωή μαζί σου δεν χωράει
τίτλους θα βάλω τέλους!
να φύγεις επιτέλους!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2014 | |