Τσουλήθρα απ τα σύννεφα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ..................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Έλα μαζί να παίξουμε
Στα σύννεφα, τσουλήθρα
Στη θάλασσα θα πέσουμε
Στη γη σαν τσουληστούμε
Φαρδιά τσουλήθρα!
Είμαστε, ο ένας πλάι στον άλλο
Τα χέρια ενώνονται σφιχτά
Τα μάτια απολαμβάνουν
Ο γλάρος που προσπέρασε
Ψάχνει να βρει το ταίρι
Κι εκείνος ο χαρταετός
Φλερτάρει με τον ήλιο
Εικόνες ας μαζέψουμε
Όσο κρατά η τσουλήθρα
Όταν στη γη θα φτάσουμε
Για να τις μοιραστούμε
Ανάσα! Ρούφηξε βαθιά
Σε λίγο μακροβούτι
Λίγο αέρα πιο πολύ
Ίσα, να φιληθούμε!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/08/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-02-2014 |