οι Αλίμονοι(ο καναπεδάτος) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-καλησπέγα σας κύγιοι !
-καλησπέρα σας κύριε μου !
-πού θα μπογούσα να στήσω τη σκηνή μου?
-εδώ δίπλα μας,ο χώρος είναι άδειος !
-μπά είναι πολύ μικγός για τα πγάγματα μου !
-έχεις και πράγματα ρε τσιμπλιάρη?
-έφεγα μαζί και τον αγαπημένο μου καναπέ !
-μα βλέπω και ένα τραπεζάκι !
-ήθελα να έχω όλες τις ανέσεις μου,βγωμόστομε ζουμπά !
-σιωπή κοντέ,ο άνθρωπος ανήκει σε ανώτερη τάξη !
-καλά τα λέει ο ψηλός κύγιος,ήμουνα μεγάλος επιχειγηματίας !
-ώστε μεγάλη επιχείρηση χλεμπονιάρη μας?
-είχα γούχα για χοντγούς,αλλά όλοι αδυνατίσανε λόγω κγίσης !
-δεν είσαι ο μόνος της μεσαίας αταξίας εδωπέρα να πούμε !
-τελικά που επιθυμείτε να κατασκηνώσετε άτυχε επιχειρηματία μας?
-κάπου ψηλά ασφαλώς !
-πόσο ψηλά δηλαδής να καταλάβει και η καραβάνα μου?
-εκεί που θα πιάνει σήμα η τηλεόγαση μου !
-έχεις φέρει ακόμα και τηλεόραση βρε βλίτο ?
-φυσικά,δεν θάθελα να χάσω κανένα μάτς !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-02-2014 |