~* Να ανθίζουν τα κυκλάμινα *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Ειλικρινά σου άνοιξα Καλή μου την Καρδιά μου Και δεν λογάριασα φραγμούς για σένα ναι γλυκιά μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Να ανθίζουν τα κυκλάμινα *~*
Πολλές φορές ξεκίνησα ,
Ν' ανοίγω την Ψυχή μου ,
Γιατί πολύ σ' αγάπησα
πέρα απ' τη θέλησή μου !
Ειλικρινά σου άνοιξα ,
Καλή μου την Καρδιά μου .
Και δεν λογάριασα φραγμούς ,
για σένα ναι γλυκιά μου !
Θέλω να βλέπω πως περνάς ,
καλά και ευτυχισμένη ! !
Ποτέ δεν θέλω στη ζωή ,
να είσαι πονεμένη .
Μια Όμορφη γλυκιά ζωή ,
θέλω να σου χαρίσω ,
Για Σένα ναι χτυπά η Καρδιά ,
πως να στο εξηγήσω ;
Να ανθίζουν τα κυκλάμινα ,
Ψυχή μου στην Καρδιά σου ,
Και να έρχεται Ο Έρωτας ,
μέσα στα σωθικά σου ! !
Να λαχταράς και να' ρχεσαι ,
μέσα στην Αγκαλιά μου ...
Κι' όλου του κόσμου τις χαρές ,
Να χαίρεσαι κοντά μου ! !
* * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-02-2014 | |