οι Αλίμονοι (το μικροτσίπ) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου,κοίτα ποιός μας έρχεται !
-ώχ ο Χάρης με το δρεπάνι !
-ο χάρος θέλεις να πείς !
-καλημέρα σας κύριοι !
-καλημέρα να πούμε !
-σας έφερα τα μικροτσίπ σας !
-γιατί με το μπαρδόν?
-για να παρακολουθούμε τα έσοδα και έξοδα σας !
-έσοδα-έξοδα,εμείς ?
-φυσικά !
-μην ανησυχείτε,δεν θα σας πονέσει ο υπουργός υγείας που μ ακολουθεί
-ώχ ο σχιζοφρενής μπουμπούκος !
-δώστε μου παρακαλώ την παλάμη σας
-για μούτζες?
-για το μικροτσίπ σας!
-μα είμαστε θεόφτωχοι κύριε υπουργέ !
-έτσι λένε όλοι οι μεγαλοφοροφυγάδες !
-μα τρώμε απ τους κάδους !
-δεν έχει σημασία,απο δω και πέρα θα ανοίγουνε μόνο με το μικροτσίπ σας
-κι αν δεν το δεχτούμε να μας βάλετε μικροτσίπ ?
-θα μένετε θεονήστικοι !
-ψηλέα σωθήκαμε,κοίταξε ποιοί έρχονται ξοπίσω τους !
-επι τέλους ή αντιπολίτευση !
-κύριοι,ήλθαμε να σας σώσουμε !!!
-με ποιό τρόπο σωτήρες μας?
-με τα προεκλογικά φυλλάδια των υποψηφίων μας,στις Ευρωεκλογές και στους Δήμους !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-02-2014 |