Δε Θελω Αλλους Γκομενους Δημιουργός: La Petite, ΧΙΩΤΗ ΣΩΤ. ΕΙΡΗΝΗ Σπέρα... ένα χιουμοριστικό λόγω της ημέρας... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ
Δε θέλω άλλους γκόμενους
ηλίθιους και βλαμμένους
που παίζουνε ασύστολα
και τους ερωτευμένους
Και μέχρι να σε ρίξουνε
σου τάζουνε παλάτια
μόλις περάσει η φούρια τους
σε κάνουνε κομμάτια
Σου λένε πως εσένανε
μονάχα αγαπούνε
μα ταυτοχρόνως με δυο τρεις
επίσης τριγυρνούνε
Και κάλιο το ΄χω μάτια μου
στο διάολο να τους στείλω
και από τέτοιους άχρηστους
θα προτιμήσω σκύλο!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-02-2014 |