φανέρωσα τον ίσκιο μου Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info φανέρωσα τον ίσκιο μου και δείχνω τον καημό
μες στη χερσαία πνιγμονή η δική μου αγωνία
σύρονται τα ρίγη στην άτολμη καρδιά μου σα σε χορό
βαθαίνοντας την αύρα ως με την άβουλη μανία
ποιό είναι τ'όνομά σου τ'ακούω μες στα κλαριά σου
και βγαίνω με καμπάνες και φτάνω ως τα ύψη
να δώ ανάμεσα βουβός όλο το διάνεμά σου
το άμετρο και το πολύ,το λίγο πριν το κρύψει
κι ένα τραγούδι του καιρού ατέλειωτο στους μήνες
λέω μα δεν έχω αναπαμό τις νύχτιες μου ώρες
είναι βγαλμένο αμέριμνο απ'της χαράς τις κρήνες
που τρέχουν εμπρός μου μυστικές,του πόθου δαδοφόρες
πρώτος χαρούμενος διαβαίνω στην απρόσμενη στιγμή
κι άλλο θαρρώ δεν έμεινε για μέ,παρά να σ'αγαπήσω
με μια γιγάντια που δεν σιγάει ποτέ της ταραχή
με τα λούλουδα της γής και τις πνοές του ανέμου πλάϊ σου να ζήσω Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-02-2014 |