Όταν εσένανε κοιτώ Δημιουργός: xorodos, Diamantis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν εσένανε κοιτώ
τον ήλιο μόνο μοιάζεις
Το αίμα κοχλάζει μέσα μου
Σαν τη φωτιά μ΄ ανάβεις
Όταν τα μάτια σου θωρώ
Τα φρύδια τα λοξά σου
Γλυκά με χαϊδεύουνε
Τα διό ματόκλαδά σου
Όταν τα χείλη σου κοιτώ
Θαρρώ πως με μιλούνε
Γλυκά με ψιθυρίζουνε
Και μένανε φιλούνε
Όταν στον δρόμο περπατάς
Και το κορμί λυγίζεις
Ανάβεις φωτιές στο διάβα σου
Και τις καρδιές ραγίζεις
Σταμάτα πια το νάζι σου
Γιατί θα με τρελάνεις
Να σ΄ αποκτήσω λαχταρώ
Αλλιώς θα με πεθάνεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-02-2014 |