Ο έρωτας Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας δεν είναι αγάπη
Ο έρωτας είναι πάθος
Ο έρωτας είναι προσκύνημα
Ο έρωτας είναι μαγεία
Ο έρωτας δεν είναι συμπόνια
Ο έρωτας είναι πόλεμος
Ο έρωτας είναι άγριος
Ο έρωτας είναι λατρεία
Ο έρωτας δεν είναι φιλία
Ο έρωτας είναι συνένωση
Ο έρωτας είναι μαγικός χορός
Ο έρωτας είναι συναυλία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/09/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2014 | |