πρωτοβάθμια περίθαλψη Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τοκ-τοκ
-περάστε,περάστε !
-μαμά,αυτός δεν είναι ο τυπάς που τον βλέπουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση?
-φυσικά και είναι αυτός
-ας σας συστηθώ πρώτα,Αρχιαρχίατρος Μπουμπούκος !
-Αρχιαρχιατρέ μας,ακούσαμε για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και κοπιάσαμε !
-και καλώς πράξατε,είσαστε μακροχρόνια άνεργη?
-τέσσερα χρόνια Αρχιαρχιατρέ μας!
-μαμά γιατι φοράει και στα ρουθούνια του ακουστικά?
-σσσσσ..είναι και ρουθουνοδιαγνώστης συνάμα !
-όπως βλέπετε,εχω γύρω μου ένα εκλεκτό επιτελείο γιατρών
-αυτοί θα με αναλάβουνε?
-φυσικά,εγώ απλά θα τους διευθύνω
-κάτι σαν μαέστρος ?
-ακριβώς,όπως η γυναίκα μου η Ευγενεία,που ξέρει όλα τα όργανα και διευθύνει την ορχήστρα
-γιατί λοιπόν μας ήλθατε?
-να ,έχω κάτι πόνους στο στήθος
- ας βγάλει ο ακτινολόγος μας πρώτα μια ακτινογραφία
-βαθιά αναπνοή παρακαλώ και ακίνητη
-έτοιμη η πλάκα Αρχιαρχιατρέ μας !
-δεν είμαστε για πλάκες εδώ,ακούς?
-μάλιστα Αρχιαρχιατρέ μας !
-πρώτα πεσ μου ποιά ειναι η γνώμη σου και μετά θα γνωματεύσω κι εγώ
-χμμμμμ...χρειαζεται κάποια φάρμακα
-μα δεν εχω λεφτά να τα αγοράσω Αρχιαρχιατρέ μας
-εμείς κάνουμε δωρεάν μόνο διάγνωση κυρία μου !
-χμμμ..ίσως το πρόβλημα να είναι και πιό σοβαρό
-δηλαδή για Νοσοκομείο ακτινολόγε ?
-μάλλον ,αλλά δυστυχώς δεν είναι ασφαλισμένη
-δεν είμαι Αρχιαρχιατρέ μας !
-κρίμα, εδώ παρέχουμε δωρεάν μόνο πρωτοβάθμια περίθαλψη
-δηλαδή τζάμπα περίμενα στην ουρά η καψερή ?
-ε όχι και τζάμπα,τουλάχιστον θα ξέρετε τί έχετε και απο τί θα πάτε,λίγο τόχετε ?
΄Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2014 | |