Σε χρειάζομαι Δημιουργός: nikos_167, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαζί σου θέλω να 'μαι,
χωρίς εσένα δεν κοιμάμαι.
Είσαι όλη μου η ζωή,
έλα να ζήσουμε εμείς μαζί.
Μείνε εδώ κοντά μου,
κοιμήσου στην αγκαλιά μου.
Σε χρειάζομαι κάθε λεπτό,
η καρδιά μου φωνάζει "Σ' ΑΓΑΠΩ".
Σε χρειάζομαι κοντά μου,
μην φύγεις ποτέ μακριά μου.
Εσύ είσαι η ζωή μου,
εσύ είσαι η αναπνοή μου.
Μη φύγεις ποτέ από εδώ,
αν χαθείς χάνομαι κι εγω.
Όλος ο κόσμος είσαι εσύ,
σε 'χω ερωτευτεί πολύ.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2014 | |