Ο τελευταιος πειρασμος Δημιουργός: tarifula Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γυρισα πισω στα φαντασματα μου
Ετσι κι αλλιως ειναι τα μονα που'ν δικα μου
Ειναι τα μονα που με εχουν αγαπησει
Μες το καιρο μου..
Ενας καιρος που μ'ειχε ανημπορη αφησει
Μπρος στη φωτια που δεν ελεγε να σβησει
Να πολεμαω τις νυχτιες μ' οτι αγαπαω
Να αναρωτιεμαι αν ο δρομος που τραβαω
Ειναι δικος μου..
Μα ετσι κι αλλιως...ειναι μικρος
Για μενα αυτος ο ουρανος
Κι αν ειν' στο τελος να'ναι αυτος
Ο τελευταιος πειρασμος
Πια δε ρωταω τι και πως μας περιμενει
Ετσι κι αλλιως
Στο σταυροδρομι για το φως
Πισω φωτια..μπροστα γκρεμος..
Γυρισα πισω και δε το ξανασκεφτηκα
Πισω στο χθες..το αυριο το βαρεθηκα
Αφου η καρδια ειναι παιδι που'χει τρομαξει
Απο το ψεμα..
Γυρισα πισω σ'οτι νωρις μ'εχει χαραξει
Και αν μεγαλωσα τ'ονειρο δεν εχει αλλαξει
Ηταν το "Ολα" που απ' το χερι με κρατουσε
Μα ηταν το "Τιποτα" που παντου μ'ακολουθουσε
Με αδειο βλεμα.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-03-2014 |