Η Ελληνες γλεντάνε Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η Ελληνες γλεντάνε
Η Ελληνες γλεντάνε
μες τα καρναβάλια
τη φτώχεια την ξεχνάνε
και τα μαύρα χάλια.
Στους δρόμους πλημμυρίζουν
και σ’ όλες τις πλατείες
πια δεν τους αγγίζουν
η ανησυχίες.
Πολύχρωμες στολές
όλοι έχουν βάλει
δείχνουν ομορφιές
και δύναμη μεγάλη.
Το καιρό κι αν βρέχει
κανέναν δεν τρομάζει.
ο κόσμος όλο τρέχει
γλεντάει και φωνάζει
Κέφι και ζωντάνια
και χαρά μεγάλη
πετάνε στα ουράνια
η μικρή και η μεγάλοι.
Ενότητα ζητάνε
κι αισιοδοξία
όλοι αγαπάνε
την ελευθερία
02/03/2014
Θ. Κ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-03-2014 |