Τα δύο ρομάντζα Δημιουργός: νετη541, ΕΦΗ ...ή μία κάποια λύσις... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Δεν ήταν μάνα
Δεν ήταν κόρη
Σκόνες κι ασπρόρουχα
Μάγκες και φλώροι
Κάπως καμπούριαζε
Σαν κουασιμόδα
Και γιάνκα χόρευε
Σαν μπόσανόβα
Δεν ήταν γιος
Ούτε πατέρας
Ντέρτια, ζαμπόν τυρί
Γεύση σκακιέρας
Δον ζουάν σε αχόρταγες
Κυβερνοτσάρκες
Και με το πρώτο φως
Κουνιούνται οι βάρκες
Μια νύχτα πού ‘βρεχε
Κάτω απ’ τη φράντζα
Ενταφιάστηκαν
Τα δυο ρομάντζα
Σ’ έναν ακάλυπτο
Κήπο προικώο
Με βήμα αυθαίρετο
Έξω απ’ το γόο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-03-2014 |