ανοιξη Δημιουργός: giannis0911, X.Ι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info η άνοιξη των ψυχών
σαν αυτή των εποχών
συνήθως
δεν διαγράφει κύκλους
δεν έρχεται πάντα στην ώρα της
λες και κάποιο αόρατο χέρι
την κρατά
θέλει φροντίδα αυτός ο κήπος
για να ανθίσουν οι ψυχές
εν μέσω ενός χειμώνα
δεν είναι παίξε γέλασε η ζωή
σαν της ανοίξεως
την απρόσκοπτη ανθοφορία
αβίαστα η άνοιξη
δεν βρίσκει τις ψυχές
σαν της ανοίξεως τον αδιάλειπτο ρυθμό
η άνοιξη ποτέ δεν θα σε βρει
αν δεν της βρεις εσύ
για να την φέρεις
όπως αυτή των εποχών
στους κύκλους της ζωής σου... Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-03-2014 |