Εποχή μ.χ Δημιουργός: FRACTALS, ΕΥΤΥΧΙΑ Η ζωή ενός ανθρώπου είναι ενδιαφέρουσα κυρίως όταν έχει αποτύχει.Γιατί αυτό σημαίνει ότι προσπάθησε να ξεπεράσει τον εαυτό του.¨Ζορζ Κλεμανσό΄΄ .Καλημέρες και μόνο αγάπη... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κυμβαλίζον αιθέρας κρούει τα κατωθύρια μου,
μήνυμα κρατεί στα δόντια.
Είναι μυστηριωδώς ακράτητα τα α-σύμφωνα μου,
λούτρινα ζωάκια που απλώνουν χάδι.
Κυριολεκτούν τη ζήση με αμπάρες επτασφράγιστες ,
κιτρινισμένα δοκάρια στυλώνουν τις θεωρίες του κόσμου.
Μυριάδες σωματίδια που επαναπροσδιορίζονται μέσα
σε χάχανα και συναναστροφές.
Καταναλώνω την τελευταία ρουφηξιά από ποτήρια
μισογεμάτα, από τσιγάρα μισοκαμένα , από εποχές
μισοτραγουδισμένες.
Σωρεία αμάχητων φίλων σωριάζονται στον κόσμο μου,
τρίζουν και τρίβονται δημιουργώντας ηλεκτρισμό.
Ένα big bang ,αναγέννησης-δια ζώσης .
Άγνωστο κύτταρο διαβάτη του ακατονόμαστα Όλου,
πες μου πως απλώνεις τις ιστορίες σου ,παραμυθάκια
σκαλισμένα στους πόρους μου…
Δαχτυλίδι αρραβώνα …που κόβοντας το δάχτυλο –
σε χωρίζω!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2014 |