Αυτό πού εσύ τό λές αγάπη Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αυτό πού εσύ τό λές αγάπη
εγώ τό λέω εγώ τό λέω
τίποτα
για μένα είναι μόνο λόγια
λόγια πού βλέπω
υποπτα
τι μού κρύβεις τί μού κρύβεις
καί αγαπη σου μέ λές
τι μού κρύβεις τί μού κρύβεις
καί τί από μένα θές
τι μού κρύβεις τί μού κρύβεις
καί τί από μένα θές
Αυτό πού εσύ τό λές αγάπη
και πίσω πέρνεις καθε τόσο
εγώ το λέω ευκαιρία
που θέλεις πάλι που θέλεις πάλι
να σού δώσω
τι μού κρύβεις τί μού κρύβεις
καί αγαπη σου μέ λές
τι μού κρύβεις τί μού κρύβεις
καί τί από μένα θές
τι μού κρύβεις τί μού κρύβεις
καί τί από μένα θές Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2014 |