Γίνε Πραγμάτωση Δημιουργός: malkon64, Kωνσταντίνος Μια Όμορφη Τρίτη Γεμάτη (Μεθυστικά) Αρώματα Άνοιξης!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ
Ο Απρίλης πια ξεπρόβαλε
και ο Μάϊς περιμένει,
το Καλοκαίρι που θα 'ρθει
η αγάπη όλα τα δένει...
Γίνε πραγμάτωση μπορείς
πέρνα μέσα απ' τ' Άστρα,
βγαίκα απ' το Όνειρο μπορείς
και (κάλυψε) ρήξε όλα τα Κάστρα.
Μια Άνοιξη ζεστή
που στην Καρδιά σου ρέει,
γίνεται Καλοκαίρι πιο θερμό
που αφήνεται και καίει..
Ο Απρίλης πια ξεπρόβαλε
και ο Μάϊς που του λέει,
λουλούδια που ανθίσαται
σαν μια μοσχοβολιά που (πλέει)... Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2014 |