Ακόμα και η καρδιά Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα σε όλη την παρέα μας........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οργιάζει γύρω η άνοιξη!
Όλα έχουν πάρει το χρώμα της άνοιξης
και φέρνουν την χαρά στην ψυχή μας,
όλα τραγουδούν τον ερχομό ,
της άνοιξης και του καλοκαιριού
και όλα ξαναπαίρνουν ζωή!
Όλο το φυτικό μα και το ζωικό βασίλειο, ξαναγεννάται,
τα δέντρα και τα λουλούδια
είναι καταπράσινα
και γεμάτα χρώματα και αρώματα.
Τα πουλιά που ήταν χαμένα
και παγωμένα από το κρύο του χειμώνα
ξεκίνησαν τραγούδι
μέσα στα πρασινα πια φυλλώματα των δέντρων
τραγουδούν τόσο γλυκά
για να προσελκύσουν το ταίρι τους,
κάνουν χιλιάδες κόλπα
χορεύοντας τον χορό του έρωτα
για να τα τραβήξουν κοντά τους!
Άνοιξη!
Καιρός που αναγεννάται και η ψυχή
καιρός του έρωτα και της χαράς
καιρός που πολλές καρδιές
χτυπούν δυνατά
απο την επιθυμία
και την λαχτάρα της αγάπης,
αυτής της αγάπης
που υπόσχεται τόσα πολλά!
Τι κι αν σ΄εχει μακριά η καρδιά
αυτή λαχταρά και σε φωνάζει
πως ήρθε η άνοιξη και σε ζητά ακόμα πιο πολύ
να έρθεις και να νιώσει ζωντανή......
Ακόμα και η καρδιά
που ήταν παγωμένη
από τα κρύα του χειμώνα
τώρα φωνάζει
και άλλαξε το χτύπο και το ρυθμό της.....
Και λέει,
καλώς ήρθες άνοιξη στην ψυχή μας!!!!!!!!!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2014 |