οι Αλίμονοι (μπουκοτάζ) (ε) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -πέρασα απ το φράκτικερ ψηλέα μου !
-μπά,πέρασες απ το πράκτικερ γείτονα ?
-πήγα να δώ πως πάει το βοηκοτάζ παραμορφωμένε μου
-μπράβο,πολύ πατριωτικό από μέρους σου!
-εμ δεν το άντεχα να γράφει ο Φαρενάιτερ ότ είμαι Σλάβος
-εννοείς προφανώς τον Φαλμεράιερ !
-ναι δικέ μου,γιαυτόν τον φασίσταρο σου λέω!
-για πες μου λοιπόν, είδες να πετυχαίνει το μποϋκοτάζ?
-αμέ,μόνο αμάξια είχε απ όξω !
-κι από μέσα?
-φίσκα Σλάβους
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-04-2014 |