Σ αγαπώ Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .............................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ ΑΓΑΠΩ
Σ αγαπώ, το πα την ώρα
Που έπεφτε το αστέρι
Σ αγαπώ, το είπα την ώρα
Της εξομολόγησης
Σ αγαπώ, το πα την ώρα
Που δεν μ άκουγε κανένας
Σ αγαπώ, το πα την ώρα
Που ακούγονται μόνο αλήθειες
Σ αγαπώ και πετάω
Σ αγαπώ και περιμένω
Σ αγαπώ και εύχομαι
Σ αγαπώ και σ αναζητώ
Σ αγαπώ, θα το πω
Σε κάθε αστέρι που πέφτει
Σ αγαπώ, θα το πω
Σε κάθε εξομολόγηση
Σ αγαπώ, θα το πω
Όποιος και να ακούσει
Σ αγαπώ, θα το πω
Γιατί είναι αλήθεια
Σ αγαπώ και πετάω
Σ αγαπώ και περιμένω
Σ αγαπώ και εύχομαι
Σ αγαπώ και σ αναζητώ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 21/03/2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-04-2014 |