Όμορφο Αγγελούδι Τ' Ουρανού Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΌΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙ Τ' ΟΥΡΑΝΟΎ
Όμορφο αγγελούδι τ' ουρανού
πως να μη σε ζητάω
η αγάπη σου μου πήρε πια το νου
σε θέλω ξενυχτάω
Πόσα χαμένα όνειρα
μου έφερες στο μυαλό
που' χανε μείνει στη σκουριά
πληγές κι αγιάτρευτα φιλιά
που μου ματώναν τη καρδιά
και ζούσα στο καημό
τώρα αρμενίζω με χαρά
τόσο που σε αγαπώ
Όμορφο αγγελούδι τ' ουρανού
πως να μη σε λατρεύω
ο έρωτάς σου άνοιξη τ' αγρού
π' αρχίζω να ζηλεύω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-04-2014 |