χρυσαφένια μήλα Δημιουργός: Γ ΑΔΑΜΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info να ταν πουλιά οι σκέψεις μου κι ουρανός μια βρύση
τα άπιστα σκοτάδια σου μέσα στο φως να πνίγει
στητά κυπαρισσοπουλα με χρυσαφένια μήλα
μέσ στη ψυχής τη ρεματιά να μου φωνάζουν κύλα
εδώ κυλούν τα κέρματα μα η ψυχή βαλτώνει
κουμπώνεται σα φυλακή ματώνει σαν το χιόνι
ρίξε σκοτάδι στη σκηνή το σκηνικό ν αλλάξεις
τα μάτια στα βαλτόνερα σε βάθος μη τα ψάξεις
ρίχνεις τ βλέμμα σιωπηλά καρφώνεις τη καρδιά μου
στα άστατα τα μάτια σου γυρεύω τη χαρά μου
ποτέ δε γνωριστήκαμε κ ας το ποθούσα τόσο
το μόνο που κατάφερα το σώμα σου να νοιωσω
δώσε χαριστική βολή κ σφάξε με το γάντι
θα σαι παντοτινή στιγμή κ της ψυχής ανάγκη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-04-2014 |