Ξανά στο άπειρο Δημιουργός: Nasiamp, Nasia Σήμερα το αποστέλλω ολοκληρωμένο! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξαναγράφω σε πάπυρο
Ξαναβρισκω πατρίδες
Απ το πλην ως το άπειρο
Στις λευκές σου σελίδες
Ας λουστω στον ιδρώτα σου
Στις σιωπες σου ας χαθω
Πολεμώ τους προφήτες σου
Στους αιώνες γυρνώ
Ξόδεψε με μεσουρανα
Δυτικά της ζωής
Ταξιδεύω με καλπικο
Δίφραγκακι της γης
Ας μετράς πιθανότητες
Ας μου χτιζεις πληγές
Σε αγαπω με ταυτότητες
Μαθητών σχολικές
Ξόδεψε με μεσουρανα
....................... Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-04-2014 |