Για μια δόξα πού σού ανήκει Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα καλές γιορτές και καλό Πάσχα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ
Στ' αχνιάρα του μυαλού και των ψυχών
βαδίζουν σκιές ενδόξων φαντασμάτων
εν μέσω αυλητρίδων και παιάνων
και άσματα ασμάτων
Τα βήματα μας διαβάζονται σαν γράμματα αλφαβήτας
πρώτα σε νίκες οδηγούν και ύστερα στη δόξα νέας ήττας
Και όλοι περιμένουμε κάτι από τον ουρανό να πέσει
για να πάρουν όλα μόνα τους την φυσική τους θέση
Ποτάμια ψευδαισθήσεων σε σπότ και σε ειδήσεις
τροφή για τις αισθήσεις μας καθοδηγούν
σε κληρονομιά σωμάτων με υπογραφές κομμάτων
σε πλήθη ασωμάτων τυφλών προσκυνητών
εν μέσω αξιωμάτων και μαύρων ηγετών
που τις ψυχές μας πότισαν με δόξας πράξεις
εσύ για να ξεχάσεις την μαύρη καταδίκη
που της πληρώνεις νοίκι και τον λογαριασμό
για μια δόξα που σου ανήκει όταν το κεφάλι
σηκώνεις για διαλογισμό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2014 |